دوستان ایرانی من، شما تنها نیستید وزیر خزانه داری آمریکا: چین تحمل تعرفه‌ها را ندارد و به زودی توافق می‌کند! سودانی به پزشکیان برای امدادرسانی به بندرعباس اعلام آمادگی کرد بمباران استان الجوف یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی آیت‌الله علم‌الهدی: کارگر محور تولید و اولویت نخست در حل مشکل مسکن است آیت الله علم الهدی: مساجد نقشی بی بدیل در تربیت نیرو‌های انقلابی دارند رئیس‌جمهور چین به پزشکیان پیام داد سنایی: دستاوردهای پزشکیان از باکو، مصداق دیپلماسی عمومی دولت است ارتش پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد وزیر امور خارجه انگلیس با همتای آمریکایی خود درباره ایران و اوکراین رایزنی کرد اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب مذاکرات احتمالی ایران و اروپا جمعه آغاز می‌شود «گورستان کودکان»، معنای جدید غزه از نظر یونیسف سفیر پاکستان در تهران با تخت‌روانچی دیدار کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز علاقه‌مندی نخست‌وزیر ارمنستان به بهبود روابط با ایران پیام توئیتری پزشکیان به علی‌اف وانگ‌یی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند مجلس در مذاکرات ایران و آمریکا به حفظ قانون راهبردی لغو تحریم‌ها پایبند است رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی به پزشکیان با ملت ایران همدردی کرد دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس تا ۴۸ ساعت آینده پرداخت می‌شود اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان عفو بین‌الملل درخصوص وضعیت غزه ابراز تأسف کرد مجلس در جلسه‌ای غیرعلنی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی می‌کند سقوط یک فروند اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد قالیباف از نمایندگان کم‌کار| اسامی نمایندگانی که در رأی‌گیری‌ها شرکت نمی‌کنند، اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۸۶۴۶
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
انتقاد قالیباف از نمایندگان کم‌کار| اسامی نمایندگانی که در رأی‌گیری‌ها شرکت نمی‌کنند، اعلام می‌شود
رئیس مجلس شورای اسلامی پس از آن که ۶۵ نفر از نمایندگان به اصل یکی از مواد طرحی که در حال بررسی بود، رأی ندادند، گفت: از این به بعد قسمت انفورماتیک اسامی نمایندگانی را که در رأی‌گیری‌ها شرکت نمی‌کنند در سیستم اعلام می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۱ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی پس از تصویب ماده (۱۴) طرح دو فوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی گفت: ۶۵ نفر از همکاران به اصل این ماده رأی ندادند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: از این رو هم اکنون همکاران انفورماتیک این دستور را به عنوان ابلاغ دریافت کنند که اسامی کسانی که در رأی‌گیری شرکت نمی‌کنند را حتما در لیست اعلام کنند که چه کسانی شرکت نکردند و دیگر در این خصوص از من سوال نکنید و حتماً در سیستم اعلام کنید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->